Shout!



18 December 2007

gaduh ke??

Aku xtau ape yg dh tejadi…tp aku gaduh ngan kawan aku yg aku anggap sbgai adik sndri, Iqa…slame aku x taip dairi ni…aku dah lalui mcm2…aku dh lalui malam2 aku dengan tangisan..mcm2 lg…aku dh x tahan sgt2 ngan ujian Allah…aku masih cuba meneruskan ibadat aku…(cube je..kdg2 tetinggal jugak)

Aku cube msg ngan bekas awek aku…aku jumpe balik dengan cikpah(bekas awek)..aku cube pujuk dia utk kapel balik ngan aku…well..mungkin itu bukan idea yg terbaik…tp aku cube jugak…aku sgt2 tekejut yg dia dah kapel ngan sorang kwn dia yg aku btui2 x suke…cikpah sendiri tau yg mamat tu bukannye sesuai ngan dia…tp aku tau..lepas ape yg aku wat kat dia…mmg x mustahil yg dia bleh dapatkan kasih sayang dari sape2 pun…dia mmg perlukan someone to talk with…jadi…aku skrg hanya bersabar..menunggu masa…menaruh harapan bahawa dia akan tinggalkan mamat tu…

Bagi orang lain…mesti diorang pikir aku ni bodo sgt2..nk tunggu seseorang yg mungkin kite xkan dapat smpai bile2…tp aku akan cube jgk walaupun kebarangkalian tu sikit sgt2…biar le ape org nk kate…ramai yg suh aku come back to myself…ok…ni tgh cube come back la ni…tp biar le dgn cara aku sndri…at least cikpah ade utk bg aku semangat…time kasih sgt2 kt cikpah…dan aku x akan lupekan iqa yg slalu bg nasihat waktu aku tgh down lepas kene tinggal baru2 ni…namun…tu le masalah aku skrg…iqa pun xnak ckp ngan aku…ape salah aku ntah….pada saat aku dah nak lupekan si dia…tibe2 dia wat perangai camni…aku mintak maaf banyak2 sbb kate sesuatu yg dh menyakitkan hati iqa…aku menyesal sgt2…tp…kate2 bukannye bleh ditarik balik…kan?hmm… Read More......
 

SpiderZMeN's Blurbs | SpiderZMeN's Facebook | SpiderZMeN's Friendster | SpiderZMeN's MySpace | Blog Template by yummylolly.com