Shout!



08 May 2008

Exam sudah abes...

Alhamdulillah..berakhir sudah minggu peperiksaan bagi aku...huhu...baru tadi aku habeskan exam CISCO ku..erm..agak susah..sbb aku dapat markah pun cukup2 makan je..adeh..hm..ape2pun..aku dah cube yang terbaik...

Banyak yg aku dah lalui dalam minggu peperiksaan ni...aku banyak main2..main game..tengok crite movie..stadi malas2..dan yg paling truk skali adalah..laptop aku rosak waktu minggu study..hm..bayangkanla...nasib baik ade kwn baik aku, tolong pinjam laptop..study same2...trime kaseh banyak2 kat dia...

Hmm..kalau nak tau lagi lanjut pasal hidup aku waktu minggu exam ni...klik la Read More..


Alhamdulillah..berakhir sudah minggu peperiksaan bagi aku...huhu...baru tadi aku habeskan exam CISCO ku..erm..agak susah..sbb aku dapat markah pun cukup2 makan je..adeh..hm..ape2pun..aku dah cube yang terbaik...

Banyak yg aku dah lalui dalam minggu peperiksaan ni...aku banyak main2..main game..tengok crite movie..stadi malas2..dan yg paling truk skali adalah..laptop aku rosak waktu minggu study..hm..bayangkanla...nasib baik ade kwn baik aku, tolong pinjam laptop..study same2...trime kaseh banyak2 kat dia...

Aku ade pergi camping kecil2an pada hari Selasa yang lepas..balik hari je..tak tido kat sane pun..kami rakan2 sekelas pegi Hutan Lipur Pandan...kat kawasan Panching..tempatnye sederhana..tapi cantik...air terjunnye tinggi...fuuhh...best2...tapi sayangnye...aku x bawak baju utk mandi..hehe...takpela..dapat menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan Yang Maha Esa pun dah cukup..memang cantik sgt2..sempat gak la kami bakar2 hotdog skit...ngn bebola ayam..hehe...ni antara gambar2 yg sempat diambil..


air terjuuuunn...weeee....

ayie..mcm nyanyi lagu negaraku..yg di bwh tu Wani, Sarah, Azie...

Pokjat ngan Mujahid..masak mende tuu???

lawa tak??

posing mende ntah ni...

waaahh..sedap tuuu...
huahuahua..kami bukan tarzan ha...kami campers.. :)
Nawawi dan Izzat

Huuhuhu..kenangan yang susah nak dilupekan...hoho..pasni kite berpisah lagi kan?ade yang pegi section itu..ade yang section lg satu..heii..payah tul la universiti kite ni..haha...dia nak kite berkawan ramai kot.. =)

Takpe2...kite doakan same2 supaye dapat keje best..gaji tinggi2...hehehe..pasni..aku akan ade di UMP smpai 17 haribulan Mei..insyaAllah...sebab ade keje ngan Kejohanan Taekwondo minggu depan...kat sini gak la...huhuhu...erm...tu je la kot...for today..

Mungkin sbelum aku nak kuar dah dr UMP ni utk sem terakhir..aku akan post blog lagi 1... =)


SHARE IT:

0 comments:

Post a Comment

 

SpiderZMeN's Blurbs | SpiderZMeN's Facebook | SpiderZMeN's Friendster | SpiderZMeN's MySpace | Blog Template by yummylolly.com